Lägga till eller ändra animationer och övergångar

Du kan skapa visuella effekter genom att lägga till animationer i text, bilder, presentationer och andra objekt i Google Presentationer. Du kan även animera listor ett klick i taget medan du presenterar.

Animera text eller bilder

1. Öppna en presentation i Google Presentationer på datorn.
  2. Klicka på texten eller bilden som du vill animera.
  3. Klicka på Infoga följt av Animation.

Lägg till bildövergångar

1. Öppna en presentation i Google Presentationer på datorn.
  2. Klicka på bilden som du vill skapa en övergång till.
  3. Klicka på Bild följt av Ändra överflyttning.

Ändra animationer och övergångar

När du lägger till nya animationer ställs de automatiskt in på att tona ut. Du kan ändra övergångar och animationer på panelen till höger.

1. Öppna en presentation i Google Presentationer på datorn.
  2. Klicka på Visa följt av Animationer.
  3. Klicka på animationen som du vill ändra.
  4. Ändra hastigheten på animationen genom att dra i reglaget.
  5. Animera listor en rad i taget genom att markera rutan bredvid Per stycke.

Obs! Alla animationer fungerar inte när du visar presentationen i vissa webbläsare.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.