Animaatioiden ja siirtymien lisääminen tai muuttaminen

Voit luoda visuaalisia tehosteita, kun lisäät animaatioita tekstiin, kuviin, dioihin ja muihin kohteisiin Google Slidesissa. Voit myös animoida luetteloita yhdellä klikkauksella kerrallaan esityksen aikana.

Tekstin tai kuvien animointi

1. Avaa esitys tietokoneella Google Slidesissa.
  2. Klikkaa animoitavaa tekstiä tai kuvaa.
  3. Valitse Lisää ja sitten Animaatio.

Dian siirtymien lisääminen

1. Avaa esitys tietokoneella Google Slidesissa.
  2. Valitse vasemmalta dia, johon haluat siirtymän.
  3. Valitse Dia ja sitten Vaihda siirtymää.

Animaatioiden ja siirtymien muuttaminen

Kun lisäät uusia animaatioita, ne on asetettu automaattisesti voimistumaan. Voit muuttaa siirtymiä ja animaatioita oikealla olevasta paneelista.

1. Avaa esitys tietokoneella Google Slidesissa.
  2. Valitse Näytä ja sitten Animaatiot.
  3. Klikkaa muutettavaa animaatiota.
  4. Voit muuttaa animaation nopeutta vetämällä liukusäädintä.
  5. Jos haluat animoida listoja yksi rivi kerrallaan, merkitse "Kappale kerrallaan" ‑ruutu valituksi.

Huom. Kaikki animaatiot eivät toimi, kun esitystä katsotaan tietyillä selaimilla.