Tilføj eller rediger animationer og overgange

Du kan oprette visuelle effekter, når du føjer animationer til tekst, billeder, dias og andre objekter i Google Slides. Du kan også animere lister med ét klik ad gangen, mens du præsenterer.

Animér tekst eller billeder

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på den tekst eller det billede, du vil animere.
  3. Klik på Indsæt og så Animation.

Tilføj overgange mellem dias

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på det dias, du vil oprette en overgang til.
  3. Klik på Dias og så Skift overgang.

Skift animationer og overgange

Når du tilføjer nye animationer, indstilles de automatisk til "Ton ind". Du kan ændre overgange og animationer i panelet til højre.

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på Se og så Animationer.
  3. Klik på den animation, du vil ændre.
  4. Hvis du vil ændre animationens hastighed, skal du trække skyderen.
  5. Hvis du vil animere lister én linje ad gangen, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Efter afsnit".

Bemærk! I nogle browsere er det ikke alle animationer, der fungerer, når du ser præsentationen.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.