Endre hvordan avsnitt og skrifttyper ser ut

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan bruke verktøylinjen øverst i et dokument til

• å endre og formatere tekst- og avsnittsavstanden
  • å bytte skrifttype- og bakgrunnsfarge
  • å få fet, kursiv, understreket eller gjennomstreket tekst

Formatér avsnitt

Endre avstanden mellom avsnitt
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Rediger Rediger.
  3. Dobbelttrykk der du vil redigere, i dokumentet.
  4. Trykk på Format Format.
  5. Trykk på - eller + ved siden av «Linjeavstand» for å velge hvor mye avstand du vil ha mellom linjene i avsnittet.
Endre justeringen for avsnitt
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Rediger Rediger.
  3. Dobbelttrykk der du vil redigere, i dokumentet. Flytt de blå markørene for å velge mer tekst.
  4. Trykk på Format Format.
  5. Velg et justeringsalternativ.

Formatér skrifttyper

Bruk fet, kursiv eller understreket tekst
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Rediger Rediger.
  3. Dobbelttrykk der du vil redigere, i dokumentet. Flytt de blå markørene for å velge mer tekst.
  4. Trykk på Format Format.
  5. Velg et formatalternativ.
Bytt stil, farge eller størrelse for skrifttyper
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Rediger Rediger.
  3. Dobbelttrykk der du vil redigere, i dokumentet. Flytt de blå markørene for å velge mer tekst.
  4. Trykk på Format Format.
  5. I Tekstvalg trykker du på Stil, Skrifttype, Størrelse, Tekstfarge, eller Fremhevingsfarge for å formatere skriften.