Skapa en fil från en mall

Du kan använda mallar som har skapats av Google, till exempel för cv:n, budgetar och beställningsformulär.

Vissa mallfunktioner är bara tillgängliga för jobb- och skolkonton och du är inte inloggad. Klicka här för att logga in på ditt jobb- eller skolkonto.

Använda en Google-mall

1. Öppna appen Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer på en Android-enhet.
  2. Tryck på Nytt Ny i det nedre hörnet.
  3. Tryck på Välj mall.
  4. Tryck på mallen du vill använda.

Öppna forms.google.com på en dator om du vill använda mallar för Google Formulär.

Skapa en egen anpassad mall

• För att kunna skapa mallar behöver du en dator och ett Google-konto via jobbet eller skolan.
  • Du kan inte skapa mallar när du är utloggad, men du kan skapa en kopia av en fil.

Lär dig hur du gör en kopia av en fil på din Android-enhet .