Skapa en fil från en mall

Du kan använda mallar som har skapats av Google, till exempel för cv:n, budgetar och beställningsformulär.

Vissa mallfunktioner är bara tillgängliga för jobb- och skolkonton och du är inte inloggad. Klicka här för att logga in på ditt jobb- eller skolkonto.

Använda en Google-mall

1. Öppna Google Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär på en dator.
  2. Klicka på Mallgalleri uppe till höger.
  3. Klicka på mallen som du vill använda.
  4. En kopia av mallen öppnas.

Mallar finns på följande språk

• brasiliansk portugisiska
  • kinesiska
  • danska
  • holländska
  • engelska
  • europeisk spanska
  • filipino
  • franska
  • tyska
  • hindi
  • indonesiska
  • italienska
  • japanska
  • koreanska
  • latinamerikansk spanska
  • polska
  • ryska
  • svenska
  • thai
  • turkiska
  • vietnamesiska

Skapa en egen anpassad mall

Vissa mallfunktioner är bara tillgängliga för jobb- och skolkonton, och du är inte inloggad. ​

Öppna startskärmen för Google Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär på en dator.

1. Öppna filen du vill göra en kopia av.
  2. Klicka på Arkiv och sedan Kopiera på menyn.
  3. Ange ett namn och välj var den ska sparas.
    • Klicka på Kopiera kommentarer och förslag eller Kopiera kommentarer.
  4. Klicka på OK.

Logga in här om du har ett Google-konto via jobbet eller skolan (ett som inte slutar på @gmail.com).

Visa eller dölja mallar

1. Öppna startskärmen för Google Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär.
  2. Klicka på Meny Meny och sedan Inställningar uppe till vänster.
  3. Aktivera eller inaktivera Visa de senaste mallarna på startskärmar.