Skapa en fil från en mall

Du kan använda mallar som har skapats av Google, till exempel för cv:n, budgetar och beställningsformulär.

Vissa mallfunktioner är bara tillgängliga för jobb- och skolkonton och du är inte inloggad. Klicka här för att logga in på ditt jobb- eller skolkonto.

Använda en Google-mall

1. Öppna Google Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär på en dator.
  2. Klicka på Mallgalleri uppe till höger.
  3. Klicka på mallen som du vill använda.
  4. En kopia av mallen öppnas.

Mallar finns på följande språk

• katalanska
  • kinesiska
  • danska
  • holländska
  • engelska
  • filipino
  • franska
  • tyska
  • hindi
  • indonesiska
  • italienska
  • japanska
  • koreanska
  • polska
  • portugisiska
  • ryska
  • spanska
  • svenska
  • thai
  • turkiska
  • ukrainska
  • vietnamesiska.
Vissa mallfunktioner är bara tillgängliga för jobb- och skolkonton, och du är inte inloggad. ​

Öppna Google Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär på en dator.

1. Öppna filen du vill kopiera.
  2. Klicka på Arkivföljt av Kopiera.
  3. Skriv ett namn och välj var den ska sparas.
    • Klicka på Kopiera kommentarer och förslag eller Kopiera kommentarer.
  4. Klicka på OK.

Logga in här om du har ett Google-konto via jobbet eller skolan (ett som inte slutar på @gmail.com).

Visa eller dölja mallar

1. Öppna Dokument, Kalkylark, Presentationer, Formulär eller Sites.
  2. Längst upp till vänster klickar du på Meny Meny följt av Inställningar.
  3. Aktivera eller inaktivera Visa de senaste mallarna på startskärmar.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.