Opprett en fil fra en mal

Du kan bruke maler som er laget av Google, for eksempel CV-er, budsjetter og bestillingsskjemaer.

Enkelte funksjoner for maler er bare tilgjengelige for jobb- eller skolekontoer, og du er ikke logget på. Klikk her for å logge på jobb- eller skolekontoen din.

Bruk en Google-mal

1. Gå til Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner eller Skjemaer på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Malgalleri.
  3. Klikk på malen du vil bruke.
  4. En kopi av malen blir åpnet.

Maler er tilgjengelige på disse språkene:

• katalansk
  • kinesisk
  • dansk
  • nederlandsk
  • engelsk
  • filippinsk
  • fransk
  • tysk
  • hindi
  • indonesisk
  • Italiensk
  • japansk
  • koreansk
  • polsk
  • portugisisk
  • russisk
  • spansk
  • svensk
  • thai
  • tyrkisk
  • ukrainsk
  • vietnamesisk
Enkelte funksjoner for maler er bare tilgjengelige for jobb- eller skolekontoer, og du er ikke logget på. ​

Åpne Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner eller Skjemaer på en datamaskin.

1. Åpne filen du vil kopiere.
  2. I menyen klikker du på Fil og deretter Lag en kopi.
  3. Skriv inn et navn og velg hvor du vil lagre filen.
    • Hvis du vil kopiere eventuelle kommentarer til den nye filen, klikker du på Kopiér kommentarer og forslag eller Kopiér kommentarer.
  4. Klikk på OK.

Hvis du har en Google-konto via jobb eller skole (som ikke ender med @gmail.com), kan du logge på her.

Vis eller skjul maler

1. Åpne Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner, Skjemaer eller Nettsteder.
  2. Øverst til venstre klikker du på menyen Meny og deretter Innstillinger.
  3. Slå Vis nylige maler på startskjermene på eller av.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.