Opprett en fil fra en mal

Du kan bruke maler som er laget av Google, for eksempel CV-er, budsjetter og bestillingsskjemaer.

Enkelte funksjoner for maler er bare tilgjengelige for jobb- eller skolekontoer, og du er ikke logget på. Klikk her for å logge på jobb- eller skolekontoen din.

Bruk en Google-mal

1. Åpne Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner eller Nettsteder på iPhone eller iPad.
  2. Nederst i hjørnet trykker du på Ny Ny.
  3. Trykk på Velg mal.
  4. Trykk på malen du vil bruke.

For å bruke maler for Google Skjemaer, gå til forms.google.com på en datamaskin.

Opprett en egendefinert mal

• For å opprette maler trenger du en Google-konto gjennom jobb eller skole og en datamaskin.
  • Du kan ikke opprette maler når du er logget av, men du kan lage kopier av filer.

Finn ut hvordan du lager kopier av filer på iPhone eller iPad.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.