Een bestand maken op basis van een template

Je kunt templates gebruiken die door Google zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor een cv, een budget of een bestelformulier.

Sommige templatefuncties zijn alleen beschikbaar voor werk- of schoolaccounts (je bent momenteel niet ingelogd). Klik hier om in te loggen bij je werk- of schoolaccount

Use a Google template

1. On your computer, go to Google Docs, Sheets, Slides, or Forms.
  2. At the top right , click Template Gallery.
  3. Click the template you want to use.
  4. A copy of the template will open.

Templates zijn beschikbaar in deze talen

• Portugees (Brazilië)
  • Chinees
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Spaans (Europa)
  • Filippijns
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Spaans (Latijns-Amerika)
  • Pools
  • Russisch
  • Zweeds
  • Thais
  • Turks
  • Vietnamees

Je eigen template maken

Some template features are only available for work or school accounts, and you’re not signed in. ​

Open het startscherm van Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren op je computer.

1. Open het bestand waarvan je een kopie wilt maken.
  2. Klik in het menu op Bestand en dan Een kopie maken.
  3. Typ een naam en kies waar je het bestand wilt opslaan.
    • Wil je eventuele opmerkingen naar het nieuwe bestand kopiëren, klik dan op Opmerkingen en suggesties kopiëren of Opmerkingen kopiëren.
  4. Klik op OK.

Als je een Google-account van je werk of school gebruikt (dat niet eindigt op @gmail.com) kun je hier inloggen.

Templates weergeven of verbergen

1. Open het startscherm van Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Schakel Onlangs gebruikte templates weergeven op het startscherm in of uit.