Een bestand maken op basis van een template

Je kunt templates gebruiken die door Google zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor een cv, een budget of een bestelformulier.

Sommige templatefuncties zijn alleen beschikbaar voor werk- of schoolaccounts en je bent momenteel niet ingelogd.Klik hier om in te loggen op je werk- of schoolaccount

Een Google-template gebruiken

1. Ga op een computer naar Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren.
  2. Klik rechtsboven op Templategalerij.
  3. Klik op de template die je wilt gebruiken.
  4. Er wordt nu een kopie van de template geopend.

Templates zijn beschikbaar in deze talen

• Portugees (Brazilië)
  • Chinees
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Spaans (Europa)
  • Filippijns
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Spaans (Latijns-Amerika)
  • Pools
  • Russisch
  • Zweeds
  • Thais
  • Turks
  • Vietnamees

Je eigen aangepaste template maken

Sommige templatefuncties zijn alleen beschikbaar voor werk- of schoolaccounts en je bent momenteel niet ingelogd.

Open het startscherm van Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren op je computer.

1. Open het bestand waarvan je een kopie wilt maken.
  2. Klik in het menu op Bestand en vervolgens Een kopie maken.
  3. Typ een naam en kies waar je het bestand wilt opslaan.
    • Wil je eventuele opmerkingen naar het nieuwe bestand kopiëren, klik dan op Opmerkingen en suggesties kopiëren of op Opmerkingen kopiëren.
  4. Klik op OK.

Als je een Google-account van je werk of school gebruikt (dat niet eindigt op @gmail.com), kun je hier inloggen.

Templates weergeven of verbergen

1. Open het startscherm van Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en vervolgens Instellingen.
  3. Schakel Onlangs gebruikte templates weergeven op het startscherm in of uit.