Een bestand maken op basis van een template

Je kunt templates gebruiken die door Google zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor een cv, een budget of een bestelformulier.

Sommige templatefuncties zijn alleen beschikbaar voor werk- of schoolaccounts en je bent momenteel niet ingelogd.Klik hier om in te loggen op je werk- of schoolaccount

Een Google-template gebruiken

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Sites op je iPhone of iPad.
  2. Tik onder in de hoek op Nieuw Nieuw.
  3. Tik op Template kiezen.
  4. Tik op de template die je wilt gebruiken.

Ga op je computer naar forms.google.com als je een template voor Google Formulieren wilt gebruiken.

Je eigen aangepaste template maken

• Als je sjablonen wilt maken, heb je een Google-account van je werk of school nodig en een computer.
  • Als je bent uitgelogd, kun je geen templates maken, maar je kunt wel een kopie van een bestand maken.

Een kopie van een bestand op je iPhone of iPad maken

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.