Opret en fil fra en skabelon

Du kan bruge skabeloner, som Google har oprettet, f.eks. cv'er, budgetter og ordreformularer.

Nogle skabelonfunktioner er kun tilgængelige for arbejds- eller skolekonti, og du er i øjeblikket ikke logget ind. Hvis du vil logge ind på din arbejds- eller skolekonto, skal du klikke her.

Brug en Google-skabelon

1. Åbn appen Google Docs, Sheets, Slides eller Sites på din Android-enhed.
  2. Tryk på Ny Ny i nederste hjørne.
  3. Tryk på Vælg skabelon.
  4. Tryk på den skabelon, du vil bruge.

Hvis du vil bruge skabeloner til Google Analyse, skal du gå til forms.google.com på en computer.

Opret din egen tilpassede skabelon

• Hvis du vil oprette skabeloner, skal du have en Google-konto til arbejds- eller skolebrug og en computer.
  • Du kan ikke oprette skabeloner, når du er logget ud, men du kan oprette en kopi af en fil.

Se, hvordan du opretter en kopi af en fil på din Android-enhed.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.