Opret en fil fra en skabelon

Du kan bruge skabeloner, som Google har oprettet, f.eks. cv'er, budgetter og ordreformularer.

Nogle skabelonfunktioner er kun tilgængelige for arbejds- eller skolekonti, og du er i øjeblikket ikke logget ind. Hvis du vil logge ind på din arbejds- eller skolekonto, skal du klikke her.

Brug en Google-skabelon

1. Gå til Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse på din computer.
  2. Klik på Skabelongalleri øverst til højre.
  3. Klik på den skabelon, du vil bruge.
  4. Der åbnes en kopi af skabelonen.

Skabeloner er tilgængelige på disse sprog

• Catalansk
  • Kinesisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Filippinsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Vietnamesisk
Nogle skabelonfunktioner er kun tilgængelige for arbejds- eller skolekonti, og du er ikke logget ind. ​

Åbn Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse på din computer.

1. Åbn den fil, du vil kopiere.
  2. I menuen skal du klikke på Fil og derefter Lav en kopi.
  3. Angiv et navn, og vælg, hvor du vil gemme filen.
    • Hvis du vil kopiere kommentarer til din nye fil, skal du klikke på Kopiér kommentarer og forslag eller Kopiér kommentarer.
  4. Klik på OK.

Hvis du har en Google-konto via arbejde eller skole (som ikke slutter på @gmail.com), skal du logge ind her.

Vis eller skjul skabeloner

1. Åbn Google Docs, Sheets, Slides, Analyse eller Sites.
  2. Klik på menuen Menu og derefter Indstillinger øverst til venstre.
  3. Aktivér eller deaktiver Vis seneste skabeloner på startskærme.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.