Tiedoston luominen mallista

Voit käyttää Googlen luomia malleja, kuten ansioluetteloita, budjetteja ja tilauslomakkeita.

Osa mallien ominaisuuksista on käytettävissä vain työpaikan tai oppilaitoksen tileillä. Et ole tällä hetkellä kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään työpaikan tai oppilaitoksen tilille klikkaamalla tästä.

Google-mallin käyttäminen

1. Avaa Google Docs-, Sheets-, Slides- tai Sites-sovellus Android-laitteella.
  2. Napauta alakulmasta Uusi Uusi.
  3. Napauta Valitse malli.
  4. Napauta mallia, jota haluat käyttää.

Jos haluat käyttää malleja Google Formsissa, siirry tietokoneella osoitteeseen forms.google.com.

Oman mallin luominen

• Mallien luomista varten tarvitset työpaikan tai oppilaitoksen kautta saadun Google-tilin sekä tietokoneen.
  • Jos et ole kirjautunut sisään, et voi luoda malleja mutta voit kopioida tiedoston.

Näin teet kopion tiedostosta Android-laitteella.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.