Het thema of lettertype van je formulier wijzigen

Als u uw formulier wilt afstemmen op uw doelgroep, kunt u een thema toevoegen of het lettertype wijzigen.

De kleur, het thema of de afbeelding voor de kop wijzigen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik op Thema aanpassen Thema aanpassen.
  3. Onder Kleur kun je een themakleur en achtergrondkleur voor het formulier kiezen.
    • Als je een aangepaste kleur wilt toevoegen, klik je op Aangepaste kleur toevoegen Plus.
    • Als je een eigen foto als thema wilt toevoegen, klik je onder Kop op Afbeelding kiezen.
  4. Klik op Sluiten Sluiten.

Je kunt je nieuwe thema bekijken en doorgaan met het bewerken van je formulier.

Een ander lettertype kiezen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik op Thema aanpassen Thema aanpassen.
  3. Onder Tekst kun je de lettertypestijl voor kopteksten, vragen en tekst wijzigen. Kies de tekststijl die je wilt bewerken en wijzig vervolgens het lettertype en de grootte.
  4. Klik op Sluiten Sluiten.