Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Het thema of lettertype van je formulier wijzigen

Als u uw formulier wilt afstemmen op uw doelgroep, kunt u een thema toevoegen of het lettertype wijzigen.

De kleur, het thema of de afbeelding voor de kop wijzigen

Een ander lettertype kiezen

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik op Thema aanpassen Thema aanpassen.
  3. Onder Tekst kun je de lettertypestijl voor kopteksten, vragen en tekst wijzigen. Kies de tekststijl die je wilt bewerken en wijzig vervolgens het lettertype en de grootte.
  4. Klik op Sluiten Sluiten.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.