Skriv ut en fil

Du kan skriva ut dokument, kalkylark eller presentationer från Google med webbläsare som Chrome eller Safari.

Skriva ut i Chrome

Skriva ut ett dokument
  1. Öppna ett dokument i Google Dokument på datorn.
  2. Klicka på Arkiv följt av Skriv ut.
  3. Välj utskriftsinställningar i fönstret som öppnas.
  4. Klicka på Skriv ut.

Viktigt! Det går att skriva ut dokument utan sidor. Dokumentet kan dock se annorlunda ut i förhandsgranskningsfönstret:

• Bilderna justeras automatiskt så att de passar sidbredden.
  • Breda tabeller komprimeras så att de får plats på sidan.
  • Om dokumentet tidigare hade sidformat och sidhuvud, sidfötter, vattenstämplar eller fotnoter skrivs dessa element fortfarande ut, även om du inte kan se dem i dokumentet utan sidor.

Om du vill styra hur det utskrivna dokumentet ser ut byter du tillbaka till sidformatet.

Skriva ut ett kalkylark
  1. På datorn öppnar du ett kalkylark i Google Kalkylark.
  2. Klicka på Arkiv följt av Skriv ut.
  3. Valfritt: Välj utskriftsinställningar, som marginaler eller sidorientering.
  4. Klicka på Nästa.
  5. Välj utskriftsinställningar i fönstret som öppnas.
  6. Klicka på Skriv ut.

Print or Change the Page Setup

Klicka på Kopiera nedan om du vill ha ett exempelkalkylark och följa med i videon.

Kopiera

Skriva ut en presentation

1. Öppna en presentation i Google Presentationer på datorn.
  2. Klicka på Arkiv.
    • Skriv ut utan ändringar: Klicka på Skriv ut.
    • Justera riktning: Klicka på Utskriftsinställningar och förhandsgranskning följt av i verktygsfältet och klicka på Utbildningsmaterialföljt av Liggande.
    • Skriv ut med anteckningar: Klicka på Utskriftsinställningar och förhandsgranskning följt av i verktygsfältet klickar du på 1 bild med anteckningar.
  3. Klicka på Skriv ut.
  4. Välj utskriftsinställningar i fönstret som öppnas.
  5. Klicka på Skriv ut.

Skriva ut i Firefox eller Safari

Skriva ut din fil som PDF

1. På datorn öppnar du dokumentet, presentationen eller kalkylarket du vill skriva ut.
  2. Klicka på Arkiv följt av Skriv ut.
    • Dokument eller presentation: En PDF-fil laddas ned automatiskt.
    • Kalkylark: I fönstret som öppnas väljer du dina utskriftsinställningar. följt av Klicka på Nästa. En PDF-fil laddas ned automatiskt.
  3. När nedladdningen är klar öppnar du filen.
  4. Öppna Arkiv följt av Skriv ut i PDF-granskaren.
  5. Välj utskriftsinställningar i fönstret som öppnas.
  6. Klicka på Skriv ut.

Skriv ut filen i ett annat filformat

1. På datorn öppnar du dokumentet, kalkylarket eller presentationen du vill skriva ut.
  2. Klicka på Arkiv följt av Ladda ned.
  3. Välj filformat.
  4. Sök efter den nedladdade filen på datorn och öppna den.
  5. Skriv ut den nedladdade filen.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.