Skriv ut filer

Du kan skrive ut Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner i nettlesere, for eksempel Chrome eller Safari.

Skriv ut i Chrome

Skriv ut dokumenter
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter på en datamaskin.
  2. Klikk på Fil etterfulgt av Skriv ut.
  3. Velg utskriftsinnstillingene i vinduet som åpnes.
  4. Klikk på Skriv ut.

Viktig: Du kan skrive ut et dokument i formatet uten sideinndeling. Dokumentet kan imidlertid se annerledes ut i forhåndsvisningsvinduet:

• Bildene justeres automatisk slik at de passer til sidebredden.
  • Brede tabeller blir gjort smalere for at de skal passe inn på siden.
  • Hvis dokumentet tidligere var i formatet med sideinndeling og inneholdt overskrifter, bunntekster, vannmerker eller fotnoter, skrives de elementene fortsatt ut, selv om du ikke ser dem i dokumentet uten sideinndeling.

Hvis du vil ha større kontroll over hvordan utskriften blir, kan du bytte tilbake til formatet med sideinndeling.

Skriv ut et regneark
  1. Åpne et regneark i Google Regneark på en datamaskin.
  2. Klikk på Fil etterfulgt av Skriv ut.
  3. Valgfritt: Velg utskriftsinnstillinger, for eksempel marger eller sideretning.
  4. Velg Neste.
  5. Velg utskriftsinnstillingene i vinduet som åpnes.
  6. Klikk på Skriv ut.

Print or Change the Page Setup

For å få et eksempelregneark du kan bruke mens du ser videoen, klikk på «Lag en kopi» nedenfor.

Lag kopier

Skriv ut en presentasjon

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Klikk på Fil.
    • Skriv ut uten endringer: Klikk på Skriv ut.
    • Juster retningen: Klikk på Utskriftsinnstillinger og forhåndsvisning etterfulgt av klikk på Utskrift etterfulgt av Liggende på verktøylinjen.
    • Skriv ut med foredragsnotater: Klikk på Utskriftsinnstillinger og forhåndsvisning etterfulgt av Klikk på 1 lysbilde med notater på verktøylinjen.
  3. Klikk på Skriv ut.
  4. Velg utskriftsinnstillingene i vinduet som åpnes.
  5. Klikk på Skriv ut.

Skriv ut i Firefox eller Safari

Skriv ut filen som en PDF

1. Åpne dokumentet, presentasjonen eller regnearket du vil skrive ut, på datamaskinen.
  2. Klikk på Fil etterfulgt av Skriv ut.
    • Dokument eller presentasjon: En PDF-fil lastes ned automatisk.
    • Regneark: Velg utskriftsinnstillingene i vinduet som åpnes. etterfulgt av Klikk på Neste. En PDF-fil lastes ned automatisk.
  3. Når nedlastingen er fullført, åpner du filen.
  4. Åpne filen i et PDF-visningsprogram, og klikk på Fil etterfulgt av Skriv ut.
  5. Velg utskriftsinnstillingene i vinduet som åpnes.
  6. Klikk på Skriv ut.

Skriv ut filen i et annet filformat

1. Åpne dokumentet, regnearket eller presentasjonen du vil skrive ut, på en datamaskin.
  2. Klikk på Fil etterfulgt av Last ned.
  3. Velg filformatet du vil bruke.
  4. Finn den nedlastede filen på datamaskinen, og åpne den.
  5. Skriv ut den nedlastede filen.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.