Een bestand afdrukken

Een document, spreadsheet of presentatie afdrukken

Je kunt bestanden afdrukken vanuit de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je iPhone of iPad.

Stap 1: Download de app die je wilt gebruiken

Stap 2: Gebruik je computer om het afdrukken in te stellen

Meer informatie over verbinding maken met Google Cloudprinter

Stap 3: Druk af vanaf je telefoon

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer 더보기 op het bestand dat je wilt afdrukken.
  3. Tik op Delen en exporteren en dan Afdrukken Afdrukken.
  4. Tik onder Afdrukken op Google Cloudprinter.
  5. Volg de instructies om de printer te selecteren.
  6. Tik op Afdrukken Afdrukken.

De pagina-instelling van een document wijzigen

Download eerst de Google Documenten-app voor iPhone of iPad.

Formaat, kleur of afdrukstand van een pagina wijzigen
  1. Open de Google Documenten-app op je iPhone of iPad.
  2. Open een document.
  3. Tik rechtsboven op Meer 더보기.
  4. Tik op Pagina-instelling.
  5. Selecteer de instelling die je wilt wijzigen:
    • Afdrukstand
    • Papierformaat
    • Paginakleur
  6. Breng de gewenste wijzigingen aan.
Een document bekijken en wijzigen in de afdrukopmaak

In de afdrukopmaak kun je een bestand bewerken en bekijken hoe het eruitziet als het wordt afgedrukt.

1. Open een bestand in de Google Documenten-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer 더보기.
  3. Schakel Afdrukopmaak in.
  4. Tik op Bewerken Bewerken.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.