Een bestand afdrukken

Een document, spreadsheet of presentatie afdrukken

Je kunt bestanden afdrukken vanuit de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-telefoon of -tablet.

Stap 1: Download de app die je wilt gebruiken

Stap 2: Druk af vanaf je telefoon

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Meer Meer in het bestand dat je wilt afdrukken.
  3. Tik op Delen en exporteren en danAfdrukken Afdrukken.
  4. Volg de instructies om de printer te selecteren.
  5. Tik op Afdrukken Afdrukken.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.