Tiedoston tulostaminen

Voit tulostaa Google Docs-, Sheets- tai Slides-tiedostoja esimerkiksi Chrome- tai Safari-selaimesta.

Chromessa tulostaminen

Dokumentin tulostaminen
  1. Avaa dokumentti tietokoneella Google Docsissa.
  2. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta.
  3. Valitse tulostusasetukset avautuvasta ikkunasta.
  4. Valitse Tulosta.

Tärkeää: Voit tulostaa dokumentin, vaikka se olisi sivuttomassa muodossa. Dokumentti voi kuitenkin näyttää erilaiselta esikatselussa kuin tulostettuna.

• Kuvat mukautuvat automaattisesti sivun leveyden mukaan.
  • Leveitä taulukoita kavennetaan niin, että ne mahtuvat sivulle.
  • Jos dokumenttisi oli aiemmin sivumuodossa ja sisälsi ylä- ja alatunnisteita, vesileimoja tai alaviitteitä, kyseiset elementit tulostetaan, vaikka ne eivät näkyisi sivuttomassa dokumentissa.

Jos haluat vaikuttaa siihen, miltä dokumentti näyttää tulostettuna, vaihda se takaisin sivumuotoon.

Laskentataulukon tulostaminen
  1. Avaa tietokoneella laskentataulukko Google Sheetsissä.
  2. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta.
  3. Valinnainen: Valitse tulostusasetukset, kuten marginaalit ja sivun suunta.
  4. Klikkaa Seuraava.
  5. Valitse tulostusasetukset avautuvasta ikkunasta.
  6. Valitse Tulosta.

Print or Change the Page Setup

Voit ladata itsellesi esimerkkilaskentataulukon videota varten, kun klikkaat alta Luo kopio.

Luo kopio

Esityksen tulostaminen

1. Avaa esitys tietokoneella Google Slidesissa.
  2. Klikkaa Tiedosto.
    • Tulostaminen ilman muutoksia: Valitse Tulosta.
    • Suunnan muuttaminen: Valitse Tulostusasetukset ja esikatselu ja sitten valitse työkalupalkista Tiedote ja sitten Vaaka.
    • Tulostaminen puhujan muistiinpanojen kanssa: Klikkaa Tulostusasetukset ja esikatselu ja sitten Valitse työkalupalkista 1 dia, jossa huomautuksia.
  3. Valitse Tulosta.
  4. Valitse tulostusasetukset avautuvasta ikkunasta.
  5. Valitse Tulosta.

Firefoxissa tai Safarissa tulostaminen

Tiedoston tulostaminen PDF-muotoon

1. Avaa tulostettava dokumentti, esitys tai laskentataulukko tietokoneella.
  2. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta.
    • Dokumentti tai esitys: PDF-tiedosto ladataan automaattisesti.
    • Laskentataulukko: Valitse tulostusasetukset avautuvasta ikkunasta. ja sitten Klikkaa Seuraava. PDF-tiedosto ladataan automaattisesti.
  3. Kun tiedosto on ladattu, avaa se.
  4. Valitse PDF-katseluohjelmasta Tiedosto ja sitten Tulosta.
  5. Valitse tulostusasetukset avautuvasta ikkunasta.
  6. Valitse Tulosta.

Tulosta tiedosto toisessa tiedostomuodossa.

1. Avaa tulostettava dokumentti, laskentataulukko tai esitys tietokoneella.
  2. Klikkaa Tiedosto ja sitten Lataa laitteelle.
  3. Valitse haluamasi tiedostomuoto.
  4. Etsi ladattu tiedosto tietokoneelta ja avaa se.
  5. Tulosta ladattu tiedosto.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.