Udskriv en fil

Du kan udskrive Google Docs, Sheets eller Slides ved hjælp af browsere som f.eks. Chrome eller Safari.

Udskriv i Chrome

Udskriv et dokument
  1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Klik på Filer og så Udskriv.
  3. Vælg dine indstillinger for udskrivning i det vindue, der åbnes.
  4. Klik på Udskriv.

Vigtigt! Hvis du er i et dokument uden sideinddeling, kan du stadig udskrive. Dit dokument kan dog se anderledes ud i dialogboksen med forhåndsvisningen:

• Billederne justeres automatisk, så de passer til sidens bredde.
  • Siden indsnævrer brede tabeller, så de passer.
  • Hvis dit dokument tidligere var i formatet med sideinddeling og omfattede sidehoveder, sidefødder, vandmærker eller fodnoter, udskrives disse elementer stadig, selvom du ikke kan se dem i dokumentet uden sideinddeling.

Hvis du vil styre, hvordan det udskrevne dokument skal se ud, kan du skifte tilbage til formatet med sideinddeling.

Udskriv et regneark
  1. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.
  2. Klik på Filer og så Udskriv.
  3. Valgfrit: Vælg dine indstillinger for udskrivning, f.eks. margener eller sideretning.
  4. Klik på Næste.
  5. Vælg dine indstillinger for udskrivning i det vindue, der åbnes.
  6. Klik på Udskriv.

Print or Change the Page Setup

Klik på "Lav en kopi" nedenfor for at se et eksempelregneark og følge videoen.

Lav en kopi

Udskriv en præsentation

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på Fil.
    • Udskriv uden ændringer: Klik på Udskriv.
    • Juster retningen: Klik på Indstillinger for udskrivning og forhåndsvisning og så på værktøjslinjen, og klik på Ark og så Liggende.
    • Udskriv med talerens noter: Klik på Indstillinger for udskrivning og forhåndsvisning og så Klik på 1 dias med noter på værktøjslinjen.
  3. Klik på Udskriv.
  4. Vælg dine indstillinger for udskrivning i det vindue, der åbnes.
  5. Klik på Udskriv.

Udskriv i Firefox eller Safari

Udskriv din fil som PDF

1. Åbn det dokument, den præsentation eller det regneark, du vil udskrive, på din computer.
  2. Klik på Fil og så Udskriv.
    • Dokument eller præsentation: En PDF-fil downloades automatisk.
    • Regneark: Vælg dine indstillinger for udskrivning i det vindue, der åbnes. og så Klik på Næste. En PDF-fil downloades automatisk.
  3. Når filen er downloadet, kan du åbne den.
  4. I din PDF-fremviser skal du gå til Filer og så Udskriv.
  5. Vælg dine indstillinger for udskrivning i det vindue, der åbnes.
  6. Klik på Udskriv.

Udskriv din fil i et andet filformat

1. Åbn det dokument, den præsentation eller det regneark, du vil udskrive, på din computer.
  2. Klik på Fil og så Download.
  3. Vælg det ønskede filformat.
  4. Find den downloadede fil på din computer, og åbn den.
  5. Udskriv den downloadede fil.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.