Udskriv en fil

Udskriv et dokument, et regneark eller en præsentation

Du kan udskrive fra applikationerne Google Docs, Sheets og Slides på din iPhone eller iPad.

Trin 1: Download den app, du vil bruge

Trin 2: Brug din computer til at konfigurere udskrivning

Se, hvordan du opretter forbindelse til Google Cloudprinter.

Trin 3: Udskriv fra din telefon

1. Åbn appen Google Docs, Sheets eller Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere 더보기 i den fil, du vil udskrive.
  3. Tryk på Del og eksportér og så Udskriv Udskriv.
  4. Tryk på Google Cloudprinter under "Udskriv".
  5. Følg vejledningen for at vælge printeren.
  6. Tryk på Udskriv Udskriv.

Skift sideopsætning i et dokument

Start med at downloade appen Google Docs til iPhone eller iPad.

Skift sidestørrelse, farve eller retning
  1. Åbn appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn et dokument.
  3. Tryk på Mere 더보기 øverst til højre.
  4. Tryk på Sideopsætning.
  5. Tryk på den indstilling, du vil ændre:
    • Retning
    • Papirstørrelse
    • Farve på side
  6. Foretag dine ændringer.
Se og rediger, hvordan dit dokument ser ud, når det udskrives

Du kan redigere din fil i tilstanden Udskriftslayout for at se, hvordan den ser ud, når den udskrives.

1. Åbn en fil i appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere 더보기.
  3. Aktivér Udskriftslayout.
  4. Tryk på Rediger Rediger.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.