Een bestand maken op basis van een template

Je kunt templates gebruiken die door Google zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor een cv, een budget of een bestelformulier.

Sommige templatefuncties zijn alleen beschikbaar voor werk- of schoolaccounts en je bent momenteel niet ingelogd.Klik hier om in te loggen op je werk- of schoolaccount

Een Google-template gebruiken

1. Ga op je computer naar Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren.
  2. Klik rechtsboven op Templategalerij.
  3. Klik op de template die je wilt gebruiken.
  4. Er wordt een kopie van de template geopend.

Templates zijn beschikbaar in deze talen

• Catalaans
  • Chinees
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Filipijns
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Zweeds
  • Thai
  • Turks
  • Oekraïens
  • Vietnamees
Sommige templatefuncties zijn alleen beschikbaar voor werk- of schoolaccounts en je bent momenteel niet ingelogd.

Open Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren op je computer.

1. Open het bestand dat je wilt kopiëren.
  2. Klik in het menu op Bestand en vervolgens Een kopie maken.
  3. Typ een naam en kies waar je het bestand wilt opslaan.
    • Wil je eventuele reacties naar het nieuwe bestand kopiëren, klik dan op Reacties en suggesties kopiëren of op Reacties kopiëren.
  4. Klik op OK.

Als je een Google-account van je werk of school gebruikt (dat niet eindigt op @gmail.com), kun je hier inloggen.

Templates weergeven of verbergen

1. Open Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Formulieren of Sites.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en vervolgens Instellingen.
  3. Zet Onlangs gebruikte templates weergeven op het startscherm aan of uit.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.