Optag dias i Google Slides

Du kan kun optage dine præsentationer i Google Chrome-browsere. Du kan dog se, dele og slette optagelser i enhver browser.

Optag et diasshow

Vigtigt!

• Der er en grænse på 30 minutter for hver optagelse.
  • Oplysninger om Slides-optagelser er ikke tilgængelige i Revisionsoversigt.
  • Hvis du overskrider din kvote for Drev-lagerplads, kan du ikke oprette flere optagelser.
  • Du skal have redigeringsadgang til de pågældende dias for at oprette en ny optagelse.
  1. Gå til Google Slides for at åbne din præsentation.
  2. Du kan optage dit diasshow ved øverst til højre at klikke på Optag og derefter Optag ny video.
  3. Klik på den røde optageknap i midten for at starte optagelsen.
    • Hvis du vil starte forfra, skal du sætte optagelsen på pause og klikke på Optag igen.
    • Hvis du vil gemme din optagelse, skal du sætte den på pause og klikke på Gem i Drev.

Find din optagelse

1. Gå til Google Slides på din computer.
  2. Åbn den præsentation, hvor du oprettede optagelsen.
  3. Klik på Optag .
  4. Vælg din optagelse på den liste, der vises.

Tip! Optagelser gemmes i en mappe i Mit drev ved navn Slides-optagelser.

Del din optagelse

Optagelser kan deles med samarbejdspartnere i dokumentet umiddelbart efter oprettelsen.

1. Gå til Google Slides på din computer.
  2. Åbn den præsentation, hvor du oprettede optagelsen.
  3. Klik på optagelsens titel på listen for at dele din optagelse.
  4. Videoen vises i fuld skærm i afspilleren.
  5. Øverst til højre kan du se muligheden for at dele.
    • Vælg regler for brugere, målgrupper eller synlighed af webadresser.

Tip! Du kan også dele en optagelse, på samme måde som du deler en hvilken som helst fil i Drev. Få oplysninger om, hvordan du deler filer fra Google Drev.

Fjern en optagelse

1. Hvis du vil fjerne en optagelse fra en præsentation, skal du klikke på Optag .
  2. Ved den optagelse, du vil fjerne, skal du klikke på Mere Mere og derefter Fjern.
  3. Der vises en dialogboks, hvor du skal bekræfte dit valg om at fjerne optagelsen fra præsentationen.
    • Hvis du oprettede optagelsen, har du også mulighed for at flytte optagelsesfilen i Drev til papirkurven. Hvis optagelsen i Drev ikke flyttes til papirkurven, forbliver optagelsen synlig i Drev for alle med adgang.
    • Hvis du ikke oprettede optagelsen, vil den stadig være synlig i ophavsmandens Drev samt for alle med adgang.

Brug en ekstern enhed

Du kan bruge en mikrofon eller et kamera, der ikke er indbygget i din computer, f.eks. et USB-baseret eksternt kamera eller trådløse øretelefoner.

Du skal starte med at konfigurere kameraet eller mikrofonen, som du normalt ville bruge sammen med din computer.

1. Åbn din præsentation.
  2. Klik på Optag og derefter Optag ny video.
  3. Når optagelsesstudiet åbnes, skal du klikke på Indstillinger på værktøjslinjen nederst.
  4. Hvis din eksterne mikrofon eller dit eksterne kamera er tilgængeligt, fremgår mikrofonen eller kameraet i rullemenuen over enheder, der kan bruges under optagelsen.

Find og løs problemer med kamera og mikrofon

Når du opretter en Slides-optagelse for første gang, bliver du bedt om at give en række tilladelser til at bruge kameraet og mikrofonen på din computer.

Tip! Adgang til kameraet og mikrofonen er ikke påkrævet for at starte optagelsen.

Hvis du beslutter dig for ikke at give adgang til dit kamera eller din mikrofon, kan du ændre det senere.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Angiv en af følgende muligheder i adresselinjen:
    • chrome://settings/content/microphone
    • chrome://settings/content/camera
  3. Juster indstillingerne for at give adgang.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.