Visa frågor utifrån svar

Du kan konfigurera din enkät så att svarspersonerna endast ser vissa avsnitt utifrån sina svar.

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Längst till höger klickar du på Mer Mer följt av Öppna avsnitt baserat på svar.
    • Du kan också välja Skicka formulär om du vill att undersökningen ska avslutas utifrån ett svar.
  3. Välj specifika avsnitt att dirigera svarspersonerna till.

Hoppa över avsnitt i formuläret

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på Lägg till avsnitt Avsnitt om du vill lägga till en avsnittsbrytning.
  3. Längst ned i varje avsnitt kan du välja det avsnitt svarspersonerna ska fortsätta till.