Visa frågor utifrån svar

Du kan konfigurera din enkät så att svarspersonerna endast ser vissa avsnitt utifrån sina svar.

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på Mer Mer följt av Gå till avsnittet baserat på svar nere till höger. Om du vill att enkäten ska avslutas baserat på ett svar kan du också välja Skicka formulär.
  3. Välj specifika avsnitt att dirigera svarspersonerna till.

Tips! Öppna avsnitt baserat på svar är endast tillgängligt för flervalsfrågor och rullgardinsfrågor.

Hoppa över avsnitt i formuläret

1. Öppna ett formulär i Google Formulär.
  2. Klicka på Lägg till avsnitt Avsnitt om du vill lägga till en avsnittsbrytning.
  3. Längst ned i varje avsnitt kan du välja det avsnitt svarspersonerna ska fortsätta till.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.