Vis spørsmål basert på svar

Du kan konfigurere undersøkelser slik at folk bare ser bestemte deler basert på svarene de gir.

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Nederst til høyre klikker du på Mer Mer og så Gå til del basert på svar. Hvis du vil at undersøkelsen skal avsluttes basert på et svar, kan du også velge Send inn skjemaet.
  3. Velg bestemte deler du vil sende folk til.

Tips: «Gå til del basert på svar» er bare tilgjengelig for flervalgsspørsmål og spørsmål med rullegardinmenyer.

Hopp over deler i skjemaet

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Klikk på Legg til del Section for å legge til et inndelingsskift.
  3. Nederst i hver del kan du velge hvilken del folk skal gå videre til.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.