Näytä kysymykset vastauksiin perustuen

Voit määrittää kyselytutkimuksen niin, että vastaajat näkevät vain tietyt osiot vastaustensa perusteella.

1. Avaa lomake Google Formsissa.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää Lisääja sitten Siirry osioon vastauksen perusteella. Jos haluat, että kysely päättyy vastauksen perusteella, voit myös valita Lähetä lomake.
  3. Valitse osiot, joihin vastaajat siirtyvät.

Vinkki: "Siirry osioon vastauksen perusteella" on käytettävissä vain monivalintakysymyksissä ja avattavissa kysymyksissä.

Lomakkeen osioiden ohittaminen

1. Avaa lomake Google Formsissa.
  2. Voit lisätä osionvaihdon klikkaamalla Lisää osio Section.
  3. Voit valita kunkin osion lopusta, mihin osioon vastaaja seuraavaksi siirtyy.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.