Vis spørgsmål baseret på svar

Du kan oprette en undersøgelse, hvor deltagere kun får vist bestemte sektioner baseret på deres svar.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Gå til sektion baseret på svar.
    • Du kan også vælge Send formular, hvis undersøgelsen skal afsluttes baseret på et svar.
  3. Vælg bestemte sektioner, som deltagerne skal sendes videre til.

Spring sektioner over i din formular

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Hvis du vil tilføje et sektionsskift, skal du klikke på Tilføj sektion Section.
  3. Du kan vælge, hvilken sektion deltagere sendes videre til, nederst i hver sektion.