Vis spørgsmål baseret på svar

Du kan oprette en undersøgelse, hvor deltagere kun får vist bestemte sektioner baseret på deres svar.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Gå til sektion baseret på svar. Hvis du vil have, at undersøgelsen skal afsluttes baseret på et svar, kan du også vælge Send formular.
  3. Vælg bestemte sektioner, som deltagerne skal sendes videre til.

Tip! "Gå til sektion baseret på svar" er kun tilgængelig for spørgsmål med flere svarmuligheder og rullemenuer.

Spring sektioner over i din formular

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Hvis du vil tilføje et sektionsskift, skal du klikke på Tilføj sektion Section.
  3. Du kan vælge, hvilken sektion deltagere sendes videre til, nederst i hver sektion.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.