Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Vragen tonen op basis van antwoorden

Je kunt een enquête zo inrichten dat mensen alleen bepaalde secties te zien krijgen op basis van hun antwoorden.

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik rechtsonder op Meer Meer en dan Ga naar sectie op basis van antwoord. Als je de toets wilt beëindigen op basis van een antwoord, kun je ook Formulier versturen kiezen.
  3. Kies specifieke secties om mensen naartoe te sturen.

Tip: 'Ga naar sectie op basis van antwoord' is alleen beschikbaar voor meerkeuzevragen en vragen met een dropdownmenu.

Secties in je formulier overslaan

1. Open een formulier in Google Formulieren.
  2. Klik op Sectie toevoegen Sectie om een sectie-einde toe te voegen.
  3. Kies eventueel onder aan elke sectie naar welke volgende sectie je mensen wilt sturen.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.