Se og administrer skjemasvar

Du kan se og begrense svar på et skjema med Google Skjemaer.

Se svarene

Vis svarene etter spørsmål
  1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Klikk på Svar øverst i skjemaet.
  3. Klikk på Sammendrag.
Vis svarene etter person

Vis svarene etter person eller, hvis du tillot folk å sende inn skjemaet mer enn én gang, etter innsending.

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Klikk på Svar øverst i skjemaet.
  3. Klikk på Individuell.
  4. Klikk på Forrige Forrige eller Neste Neste for å gå fra ett svar til et annet.

Merk: Du kan velge fra en liste over svar ved å klikke på nedoverpilen Nedoverpil.

Se alle svarene i et regneark

Du kan enkelt se alle svarene, i et regneark.

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Øverst i skjemaet klikker du på Svar.
  3. Klikk på Knytt til Regneark Eksportér til Google Regneark øverst til høyre.
Viktig: Hvis du har delt et skjema med en samarbeidspartner, kan det hende at partneren også har tilgang til det tilknyttede regnearket. Hvis du vil fjerne en samarbeidspartner, må du fjerne partneren fra skjemaet og regnearket separat.
Last ned alle svarene som en CSV-fil
  • Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  • Klikk på Svar øverst i skjemaet.
  • Klikk på Mer Mer og så Last ned svarene (.csv).

Administrer svar

Slå varsler om svar på eller av

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Klikk på Svar øverst i skjemaet.
  3. Klikk på Mer Mer.
  4. Klikk på Få e-postvarsler om nye svar.
Tips: Hvis du laster ned Form notifications-tillegget. kan du få flere alternativer for varsler og sende tilpassede oppfølgings-e-postmeldinger til respondentene.

Flere alternativer

Slutt å samle inn svar
  1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Klikk på Svar øverst.
  3. Endre innstillingen for «Tar imot svar» fra til Av.

Når du har slått av denne innstillingen, ser du en melding i «Svar»-fanen, der det står «Tar ikke imot svar».

Samle inn respondentenes e-postadresser

Registrer e-postadressene til folk som fyller ut skjemaet ditt. Personer som fyller ut undersøkelsesskjemaet ditt, må angi e-postadressen sin før de kan sende det inn.

Registrer verifiserte e-postadresser

Viktig: Respondentene må godta at e-postadressen for Google-kontoen deres samles inn når de sender inn svar. Godkjenningsmeldingen vises på hver side i skjemaet.

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Trykk på Innstillinger øverst.
  3. Klikk på rullegardinpilen Nedoverpil ved siden av «Svar».
  4. Velg Verifisert under «Registrer e-postadresser».

Registrer e-poster manuelt

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Trykk på Innstillinger øverst.
  3. Klikk på rullegardinpilen Nedoverpil ved siden av «Svar».
  4. Velg Angis av respondenten under «Registrer e-postadresser».
Kopiér og lim inn diagrammer fra Google Skjemaer

Hvis skjemaet oppretter diagrammer i «Svar»-delen, kan du kopiere og lime dem inn i andre filer.

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Klikk på Svar.
  3. Klikk på Kopiér Make a copy øverst til høyre i diagrammet.
  4. Lim inn diagrammet der du vil.

Tips: Hvis du kopierer og limer inn et diagram i Google Dokumenter, Presentasjoner eller Tegninger, kan du oppdatere diagrammet direkte fra dokumentet, presentasjonen eller tegningen så lenge du har redigeringstilgang til dokumentet, presentasjonen eller illustrasjonen samt skjemaet.

Send svarkvitteringer

Hvis du samler inn e-postadressene til respondentene, kan du velge om de skal få en kopi av svarene sine.

1. Åpne et skjema i Google Skjemaer.
  2. Klikk på Innstillinger øverst i skjemaet.
  3. Slå på «Registrer e-postadresser» ved å velge et alternativ:
    • Verifisert for å registrere den verifiserte e-postadressen til respondenten
    • Angis av respondenten for å la respondenten skrive inn e-postadressen manuelt
  4. Klikk på rullegardinpilen Nedoverpil ved siden av «Svar».
  5. Velg På forespørsel eller Alltid ved siden av «Send respondentene en kopi av svarene deres».

Tips: I enkelte tilfeller kan det hende at respondentene ikke mottar de forventede svarkvitteringene på grunn av søppelpostfiltre eller andre funksjoner for beskyttelse mot uriktig bruk.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.