Se og administrer formularsvar

Du kan se og begrænse svar på spørgsmål i en formular med Google Analyse.

Se svar

Se svar efter spørgsmål
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Svar øverst i formularen.
  3. Klik på Oversigt.
Se svar efter person

Se svar efter person eller efter indsendelse, hvis du har tilladt, at deltagere kan indsende formularen mere end én gang.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Svar øverst i formularen.
  3. Klik på Enkeltperson.
  4. Hvis du vil skifte mellem svar, skal du klikke på Forrige Forrige eller Næste Næste.

Bemærk! Du kan vælge fra en liste over svar ved at klikke på den nedadvendte pil Nedadvendt pil.

Se alle svar i et regneark

Du kan nemt se alle svar i et regneark.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Svar øverst i formularen.
  3. Klik på Opret regneark Eksportér til Google Sheets øverst til højre.
Download alle svar som en CSV-fil
  • Åbn en formular i Google Analyse.
  • Klik på Svar øverst i formularen.
  • Klik på Mere Mere efterfulgt af Download svar (.csv).

Administrer svar

Slå svarnotifikationer til eller fra

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Svar øverst i formularen.
  3. Klik på Mere Mere.
  4. Klik på Modtag mailnotifikationer om nye svar.
Tip! Du kan få flere notifikationsmuligheder og sende tilpassede opfølgende mails til respondenter ved at downloade formularen til tilføjelse af notifikationer.

Flere valgmuligheder

Stop med at indsamle svar
  1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Svar øverst.
  3. Skift indstillingen for "Acceptér svar" fra Til til Fra.

Når du har deaktiveret indstillingen, får du vist en meddelelse på fanen "Svar", hvor der står "Accepterer ikke svar".

Hent respondenters mailadresser

Registrer mailadresserne for dem, der udfylder din formular. Når nogen deltager i din undersøgelse, bliver de bedt om at angive deres mailadresse, inden de indsender formularen.

Hvis du bruger en Google-konto via arbejde eller skole, får respondenterne vist en meddelelse øverst, der forklarer, at deres brugernavn indsamles automatisk.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på siden.
  3. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Svar".
  4. Aktivér Indhent mailadresser.
Kopiér og indsæt diagrammer fra Google Analyse

Hvis din formular opretter diagrammer i sektionen "Svar", kan du kopiere og indsætte dem i andre filer.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Svar.
  3. Klik på Kopiér Make a copy øverst til højre i et diagram.
  4. Indsæt diagrammet, lige hvor du vil.
Send svarkvitteringer

Hvis du indsamler svarmails, kan du vælge, om respondenterne får en kopi af deres svar.

1. Åbn en formular i Google Analyse.
  2. Klik på Indstillinger øverst i formularen.
  3. Aktivér Indhent mailadresser.
  4. Klik på den nedadvendte pil Pil ned ud for "Svar".
  5. Ud for "Send respondenterne en kopi af deres svar" skal du vælge Ved anmodning eller Altid.

Tip! Under visse omstændigheder modtager respondenterne ikke forventede svarkvitteringer på grund af spamfiltre eller andre foranstaltninger mod misbrug.