Google Slidesin livekursorit

Jos olet mukana esityksessä muiden kanssa, voit halutessasi laittaa yhteiskäyttäjien kursorien liikkeet näkymään diassa. Voit myös näyttää tai piilottaa oman kursorisi.

Tärkeää: Voit nähdä tai näyttää livekursorit vain, jos käytät Google Slidesia tietokoneella. Voit näyttää oman kursorisi vain, jos sinulla on esityksen muokkausoikeudet.

Kursorin näyttäminen tai piilottaminen

Jos kursorisi näkyy muille, Kursori näkyy muille ‑merkintä näkyy yläpalkin oikeassa reunassa. Jos kursorisi on piilotettu muilta, Kursori on piilotettu ‑merkintä näkyy yläpalkin oikeassa reunassa.

Tärkeää: Kun kursori on näkyvissä, kursori näkyy kaikissa Slides-tiedostoissa, kunnes se piilotetaan. Oman kursorin voi näyttää vain, jos sinulla on esityksen muokkausoikeudet. Kursorit ovat kuitenkin nähtävissä kaikilla pääsyoikeustasoilla.

Kursorin näyttäminen:

1. Avaa Google Slides ‑esitys tietokoneella.
  2. Valitse jokin seuraavista:
    • Klikkaa yläpalkin oikeasta reunasta Kursori on piilotettu .
    • Valitse yläreunasta Näytä ja sitten Livekursorit Live pointers. Valitse Näytä oma kursori.

Kursorin piilottaminen:

1. Avaa Google Slides ‑esitys tietokoneella.
  2. Valitse jokin seuraavista:
    • Valitse yläpalkin oikeasta reunasta Kursori näkyy muille .
    • Valitse yläreunasta Näytä ja sitten Livekursorit Live pointers. Poista kohdan Näytä oma kursori valinta.

Yhteiskäyttäjien kursorien näyttäminen tai piilottaminen

Yhteiskäyttäjien livekursorit näkyvät esityksessä oletuksena.

Livekursorien piilottaminen:

1. Avaa Google Slides ‑esitys tietokoneella.
  2. Valitse jokin seuraavista:
    1. Valitse yläpalkin oikeasta reunasta Livekursoriasetukset . Poista kohdan Näytä yhteiskäyttäjien kursorit valinta.
    2. Valitse yläreunasta Näytä ja sitten Livekursorit Live pointers. Poista kohdan Näytä yhteiskäyttäjien kursorit valinta.

Livekursorien näkyvyyteen liittyvät ongelmat

Livekursorit eivät välttämättä näy, jos

• esityksessä ei ole muita yhteiskäyttäjiä
  • esityksessä on yli 20 yhteiskäyttäjää
  • yhteiskäyttäjillä ei ole esityksen muokkausoikeuksia.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.