Se livemarkører i Google Slides

Hvis du er i en præsentation på samme tid som andre, kan du se samarbejdspartneres markører, når de bevæger sig rundt i et dias. Du kan også vælge at vise eller skjule din markør.

Vigtigt! Du kan kun se eller vise livemarkører, hvis du bruger Google Slides på en computer. Du kan kun vise din markør, hvis du har redigeringsadgang til præsentationen.

Vis eller skjul din markør

Hvis din markør er synlig for andre, kan andre se din markør ude til højre på værktøjslinjen. Hvis din markør er skjult for andre, kan andre ikke se din markør til højre på værktøjslinjen.

Vigtigt! Når markørsynlighed er aktiveret, forbliver din markør synlig i alle dias, indtil du deaktiverer den. Du kan kun vise din markør, hvis du har redigeringsadgang til præsentationen, men alle adgangsniveauer kan se markører.

Sådan får du vist markøren:

1. Åbn en Google Slides-præsentation på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Klik på Din markør er skjult til højre på værktøjslinjen.
    • Foroven skal du klikke på Vis og derefter Livemarkører Live pointers. Markér afkrydsningsfeltet Vis min musemarkør.

Sådan skjuler du din markør:

1. Åbn en Google Slides-præsentation på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Klik på Din markør er synlig for andre til højre på værktøjslinjen.
    • Foroven skal du klikke på Vis og derefter Livemarkører Live pointers. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vis min musemarkør.

Vis eller skjul samarbejdspartneres markører

Som standard får du vist samarbejdspartneres livemarkører i præsentationen.

Sådan skjuler du deres livemarkører:

1. Åbn en Google Slides-præsentation på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    1. Klik på Indstillinger for livemarkør til højre på værktøjslinjen. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vis samarbejdspartnernes musemarkører.
    2. Foroven skal du klikke på Vis og derefter Livemarkører Live pointers. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vis samarbejdspartnernes musemarkører.

Problemer med at se livemarkører

Du kan muligvis ikke se livemarkører, hvis:

• Der ikke er andre samarbejdspartnere i præsentationen.
  • Præsentationen har over 20 samarbejdspartnere.
  • Dine samarbejdspartnere ikke har redigeringsadgang til præsentationen.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.