Utkast till kalenderhändelser från Google Dokument

Den här funktionen är bara tillgänglig för kvalificerade jobb- eller skolkonton och du är inte inloggad. Läs mer om jobb- och skolkonton.

Logga in på ditt jobbkonto

Från datorn kan du använda Google Dokument för att utarbeta ett utkast till en kalenderhändelse och snabbt skicka det till Google Kalender.

Arbeta med utkast till kalenderhändelser i Google Dokument

1. Öppna ett Google-dokument på datorn.
  2. Klicka på Infoga följt av  Byggstenar följt av  Utkast till kalenderhändelse om du vill veta mer.
    • Du kan även skriva @kalenderhändelse som utkast i dokumentet och klicka på Retur.
  3. Lägg till personer i fältet Gäster genom att skriva @ och söka i kontakterna eller skriva e-postadresser.
  4. Du kan lägga till en händelsetitel, start- och sluttid, plats och beskrivning i kalenderhändelsen.
    • Tips! Du kan samarbeta med andra i dokumentet för att skriva ett utkast till kalenderhändelse. Läs mer om att dela åtkomst till dokumentet.

Förhandsgranska och skapa utkastet till kalenderhändelsen i Google Kalender

1. Klicka på Skicka händelseutkast till Kalender Send in Gmail uppe till vänster i utkastet till kalenderhändelsen.
  2. I Kalender-fönstret kan du göra ytterligare ändringar av din händelse.
  3. När du är klar klickar du på Spara.
    • Viktigt! Kalenderhändelsen skapas från kontot du är inloggad på.