Lag utkast til kalenderaktiviteter fra Google Dokumenter

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for kvalifiserte jobb- eller skolekontoer, og du er ikke logget på. Finn ut mer om jobb- og skolekontoer.

Logg på jobbkontoen din

Fra datamaskinen din kan du bruke Google Dokumenter til å lage et utkast av kalenderaktiviteter og raskt sende utkastet til Google Kalender.

Jobb med utkast til kalenderaktiviteter i Google Dokumenter

1. Åpne et Google-dokument på datamaskinen.
  2. Øverst til venstre klikker du på Sett inn og så Byggeklosser og så Utkast til kalenderaktivitet.
    • Du kan også skrive «@utkast til kalenderaktivitet» i dokumentet og trykke inn Enter.
  3. For å legge til folk i «Gjester»-feltet, skriv «@» og søk i kontaktene dine, eller skriv inn e-postadresser.
  4. Du kan legge til en tittel, start- og sluttidspunkt samt sted og beskrivelse for kalenderaktiviteten.
    • Tips: Du kan samarbeide med andre i dokumentet ditt der du skriver utkastet til kalenderaktiviteten. Finn ut mer om hvordan du deler tilgang til dokumenter.

Ta en forhåndskikk på og opprett utkast til kalenderaktiviteter i Google Kalender

1. Øverst til venstre i utkastet til kalenderaktiviteten klikker du på Send aktivitetsutkastet til Kalender Send in Gmail.
  2. I Kalender-vinduet kan du gjøre flere endringer i aktiviteten.
  3. Klikk på Lagre når du er ferdig.
    • Viktig: Kalenderaktiviteten blir opprettet fra kontoen du er logget på.