Concepten van agenda-afspraken maken vanuit Google Documenten

Deze functie is alleen beschikbaar voor in aanmerking komende werk- of schoolaccounts, maar je bent momenteel niet ingelogd. Meer informatie over werk- of schoolaccounts

Log in op je werkaccount

Vanaf je computer kun je Google Documenten gebruiken om een concept van een agenda-afspraak te maken en deze snel naar Google Agenda te sturen.

Werken met concepten van agenda-afspraken in Google Documenten

1. Open een Google-document op uw computer.
  2. Klik linksboven op Invoegen en dan  Bouwblokken en dan Concept van agenda-afspraak.
    • Je kunt ook @concept van agenda-afspraak in het document typen en op Enter drukken.
  3. Als je mensen wilt toevoegen in het veld Gasten, typ je @ en zoek je in je contacten of typ je e-mailadressen in.
  4. Je kunt de titel, begin- en eindtijd, locatie en beschrijving van een afspraak toevoegen aan de agenda-afspraak.
    • Tip: Je kunt samenwerken met anderen in je document om een concept van een agenda-afspraak te maken. Bekijk meer informatie over hoe u de toegang tot uw document deelt.

Een voorbeeld van je agenda-afspraak bekijken en maken in Google Agenda

1. Klik linksboven in het concept voor de agenda-afspraak op Afspraakconcept naar Agenda sturen Send in Gmail.
  2. In het Agenda-venster van Gmail kun je aanvullende wijzigingen aanbrengen in je afspraak.
  3. Klik op Opslaan als je klaar bent.
    • Belangrijk: De agenda-afspraak wordt gemaakt met het account waarop je bent ingelogd.