Sett inn tredjepartsbrikker fra andre apper

Du kan ta en forhåndskikk på nettadresser fra en tredjepartspartner eller opprette tredjepartsressurser i en smartbrikke ved hjelp av @-menyen i Google Dokumenter.

Viktig: Du kan bare lage og bruke smartbrikker fra tredjeparter hvis utvikleren har aktivert dem for den aktuelle appen. Du eller domeneadministratoren din må også installere det spesifikke tillegget for den appen. For å installere tillegg, gå til Utvidelser og så Tillegg og så Finn tillegg. Hvis du ikke klarer å installere tillegget, kan du prøve å kontakte administratoren din.

Opprett tredjepartsressurser i smartbrikker

Viktig: For å finne tredjepartsappen i integreringsdelen må tillegget for tredjepartsappen være installert.

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter på en datamaskin.
  2. For å opprette en ny ressurs, skriv inn «@».
  3. Klikk på tredjepartsappen i «Integration»-delen.
    Tips: Du kan også skrive inn navnet på tredjepartsappen etter «@»-symbolet.
  4. Fyll ut skjemaet.
  5. Klikk på Create (Opprett).

Opprett tredjepartsressurser som utvikler.

Forhåndsvis linken med smartbrikker

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter som har en smartbrikke fra en tredjepart, på en datamaskin.
  2. Hold markøren over eller klikk på smartbrikken for å se informasjon om nettstedet.
    Tips: Hvis du ikke har installert tillegget, kan du se brikken, men du kan ikke se mer informasjon når du holder du markøren over brikken. Du kan klikke på Installer for å installere tillegget.
  3. Utfør disse handlingene etter behov:
    • Gå til nettstedet, og klikk på tittelen til smartbrikken.
    • Kopier nettadressen, og klikk på Kopiér linken .
    • Finn ut mer om tillegget til appen – klikk på Informasjon om tillegg Informasjon.

Opprett forhåndsvisningslinker med smartbrikker som utvikler.

Konverter hyperlinker til smartbrikker fra tredjeparter

Hvis du installerer tillegget for en tredjepartsapp, kan du også bruke nettadresser i dokumentene dine som smartbrikker eller konvertere dem til smartbrikker.

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter på en datamaskin.
  2. Skriv inn en link fra et tredjepartsnettsted.
  3. For å erstatte nettadressen med smartbrikken, trykk på Tab.
  4. Klikk på nettadressen for å få informasjon om nettstedet.
  5. (Valgfritt) For å konvertere nettadressen til en smartbrikke, klikk på nettadressen og så på Brikke.