Toolzoeker voor Documenten, Spreadsheets en Presentaties

In Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties kun je de toolzoeker linksboven in het scherm gebruiken voor het volgende:

• Menu-items en tools zoeken.
  • Aanbevolen acties bekijken. Dit kunnen recente acties zijn die je in het document hebt uitgevoerd.
  • Suggesties krijgen voor gerelateerde acties terwijl je typt.
  • Zoeken en vervangen gebruiken op content in je document.

Tools en functies zoeken

Gif van de toolzoeker in actie

Je kunt op deze manieren tools zoeken:

• Klik in de werkbalk bovenaan het scherm op Zoeken .
     afbeelding van Spreadsheets-werkbalk
  • Druk op de volgende toetsen als je een sneltoets wilt gebruiken:
    • PC: De toetsen Alt en /
    • Mac: De toetsen Optie en /
    • ChromeOS: De toetsen Alt- en /

afbeelding van acties uit het zoekmenu in de werkbalk

Gerelateerde bronnen

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.