Anpassa tidslinjevyn

I tidslinjevyn kan du göra följande:

• anpassa visningsintervall och visningsläge
  • zooma in och ut
  • publicera och bädda in på webbplatser.

Läs om att skapa en tidslinjevy.

Obs! Nu kan du se tidslinjevyn på din mobila Android- eller iOS-enhet.

Välja visningsintervall för tidslinjevyn

Sortera och få åtkomst till tidslinjevyn efter:

Dagar (D)
Växlar till ett annat intervall.
Veckor (V)
Växlar till ett veckointervall.
Månader (M)
Växlar till ett månadsintervall med ett format för månad/dag.
Kvartal (K)
Växlar till ett kvartalsintervall med en sammanlagd längd på fyra kvartal.
År (Å)
Växlar till ett årsintervall med en sammanlagd längd på 12 månader.
Flerårig
Byter till ett årsintervall med en sammanlagd längd på fem år.

Välja visningsläge

Du kan välja mellan tre visningslägen:

• Normal: Standardvyn med mer utrymme mellan korten.
  • Komprimerad: Mindre utrymme mellan kortuppgifterna.
  • Visa kort i komprimerad vy: Sammanfoga kort till en rad för varje kortgrupp.

Tips! När du väljer ett vyläge ändras bara visningsläget, inte källdata.

Läs om fler formateringsalternativ

Du hittar formateringsalternativ ovanför vyn. Här följer några formateringsalternativ för tidslinjevyn:

Formatera tidslinjevyn
  • Ångra Ångra
  • Redo Gör om
  • Text overflow Textöverflöde
  • Text clip Textklipp

Zooma in och ut

1. Välj zoomprocenten uppe till höger på datorn.
  2. Klicka på nedåtpilen .
  3. Välj önskad zoomprocent på rullgardinsmenyn.

Återgå till dagens datum

Klicka på I dag om du vill återgå till dagens datum.

Publicera din tidslinjevy

1. På datorn klickar du på Arkivföljt av Delaföljt av Publicera på webben.
  2. Välj att publicera hela kalkylarket eller enskilda arbetsblad.
    • Tips! Du kan även välja ett publiceringsformat.
  3. Klicka på Publicera.
  4. Kopiera webbadressen och skicka filen till vem du vill.

Läs om att göra Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär offentliga.

Skriv ut tidslinjevyn

1. Öppna Google Kalkylark på datorn.
  2. Välj Arkiv följt av Skriv ut på en tidslinjevy.

Läs mer om att skriva ut från Google Kalkylark.

Ladda ned din tidslinjevy

Du kan ladda ned de flesta vanliga filtyperna

• Ladda ned till webbsida: På datorn klickar du på Arkiv följt av Ladda ned följt av Webbsida om du vill veta mer.
  • Ladda ned till PDF: På datorn klickar du på Arkiv följt av Ladda ned följt av PDF.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.