Tilpass tidslinjevisningen

I tidslinjevisningen kan du

• tilpasse visningsintervall og -modus
  • zoome inn og ut
  • legge ut og bygge inn på nettsteder

Finn ut hvordan du lager en tidslinjevisning

Merk: Nå kan du se tidslinjevisninger på Android- og iOS-mobilenheter.

Velg intervallet for tidslinjevisningen

Sorter og se tidslinjevisningen etter:

Dager (D)
Bytter til et annet intervall.
Uker (U)
Bytter til ukesintervall.
Måneder (M)
Bytter til månedsintervall med formatet måned/dag.
Kvartal (K)
Bytter til kvartalsintervall med en totallengde på 4 kvartaler.
År (Å)
Bytter til årsintervall med en totallengde på 12 måneder.
Flere år
Bytter til årsintervall med en totallengde på 5 år.

Velg visningsmodus

Du kan velge mellom tre visningsmoduser:

• Behagelig: Dette er standardvisningen – med luft mellom kortene.
  • Kompakt: Denne visningen har mindre luft mellom kortene.
  • Vis kort i skjult visning: Denne visningen slår sammen kort til én rad for hver kortgruppe.

Tips: Når du velger visningsmodus, er det bare modusen som endrer seg – ikke kildedataene.

Finn ut mer om formateringsalternativer

Du finner formateringsalternativer ovenfor visningen. Her er noen formateringsalternativer du kan bruke i tidslinjevisningen:

Formater tidslinjevisningen
  • Angre Angre
  • Utfør likevel Utfør likevel
  • Text overflow La teksten flyte over
  • Text clip Kutt teksten

Zoom inn og ut

1. På en datamaskin velger du prosentandelen for zoomstyrke øverst til høyre.
  2. Klikk på rullegardinpilen .
  3. Velg ønsket prosentandel for zoomstyrke i rullegardinmenyen.

Gå tilbake til dagens dato

For å gå tilbake til dagens dato, klikk på I dag .

Publiser tidslinjevisningen

1. På en datamaskin klikker du på Fil og så Del og så Publiser på nettet.
  2. Velg om du ønsker å publisere hele regnearket eller bestemte deler av det.
    • Tips: Du kan også velge publiseringsformat.
  3. Klikk på Publiser.
  4. Kopier nettadressen og send filen til hvem du vil.

Finn ut hvordan du gjør Google-dokumenter, -regneark, -presentasjoner og -skjemaer offentlige.

Skriv ut tidslinjevisningen

1. Gå til Google Regneark på en datamaskin.
  2. Fra en fane for tidslinjevisning velger du Fil og så Skriv ut.

Finn ut mer om hvordan du skriver ut fra Google Regneark.

Last ned tidslinjevisningen

Du kan laste ned som de vanligste filtypene

• Last ned som nettside: På en datamaskin klikker du på Fil og så Last ned og så Nettside.
  • Last ned som PDF: På datamaskinen klikker du på Fil og så Last ned og så PDF.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.