De tijdlijnweergave aanpassen

In de tijdlijnweergave kun je het volgende doen:

• De weergave-interval en de weergavemodus aanpassen.
  • In- en uitzoomen.
  • De weergave publiceren en insluiten op sites.

Meer informatie over hoe je een tijdlijnweergave maakt

Opmerking: Je kunt nu de tijdlijnweergave bekijken op je mobiele Android- of iOS-apparaat.

De interval van de tijdlijnweergave selecteren

Sorteer en open de tijdlijnweergave op:

Dagen (D)
Schakelt over naar een ander interval.
Weken (W)
Schakelt over naar een weekinterval.
Maanden (M)
Schakelt over naar een maandinterval met een maand/dag-indeling.
Kwartalen (Q)
Schakelt over naar een kwartaalinterval met een totale lengte van 4 kwartalen.
Jaren (Y)
Schakelt over naar een jaarinterval met een totale lengte van 12 maanden.
Meerjarig
Schakelt over naar een jaarinterval met een totale lengte van 5 jaar.

De weergavemodus selecteren

Je kunt kiezen uit 3 weergavemodi:

• Heel ruim: De standaardweergave met meer ruimte tussen de kaarten.
  • Compact: De kaartgegevens staan dichter bij elkaar met minder ruimte ertussen.
  • Kaarten samengevouwen tonen: Voeg kaarten samen in één rij voor elke kaartgroep.

Tip: Als je een weergavemodus selecteert, verandert alleen de weergavemodus. De brongegevens blijven hetzelfde.

Meer informatie over opmaakopties

De opmaakopties staan boven de weergave. Dit zijn enkele opmaakopties voor de tijdlijnweergave:

De tijdlijnweergave opmaken
  • Ongedaan maken Ongedaan maken
  • Opnieuw Opnieuw
  • Text overflow Tekstoverloop
  • Text clip Tekstafkapping

In- en uitzoomen

1. Selecteer op een computer rechtsboven het zoompercentage.
  2. Klik op de pijl-omlaag .
  3. Selecteer het zoompercentage in het dropdownmenu.

Terug naar de datum van vandaag

Klik op Vandaag  om terug te gaan naar de datum van vandaag.

De tijdlijnweergave publiceren

1. Klik op een computer op Bestand en dan Delen en dan Publiceren op internet.
  2. Kies of je de hele spreadsheet of alleen bepaalde bladen wilt publiceren.
    • Tip: Je kunt ook een indeling kiezen waarin het bestand moet worden gepubliceerd.
  3. Klik op Publiceren.
  4. Kopieer de URL en stuur het bestand naar anderen.

Meer informatie over hoe je Google-documenten, -spreadsheets, -presentaties en -formulieren openbaar maakt

De tijdlijnweergave afdrukken

1. Ga op je computer naar Google Spreadsheets.
  2. Selecteer op het tabblad met de tijdlijnweergave Bestand en dan Afdrukken.

Ontdek hoe je afdrukt vanuit Google Spreadsheets.

De tijdlijnweergave downloaden

Je kunt de meeste veelgebruikte bestandstypen downloaden

• Downloaden als webpagina: Klik op een computer op Bestand en dan Downloaden en dan Webpagina.
  • Downloaden als pdf: Klik op een computer op Bestand en dan Downloaden en dan Pdf.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.