Tilpas din tidslinjevisning

I tidslinjevisningen kan du:

• Tilpasse dit visningsinterval og din visningstilstand.
  • Zoome ind eller ud
  • Udgive og indlejre på websites.

Se, hvordan du opretter din tidslinjevisning.

Bemærk! Nu kan du se tidslinjen på din Android- eller iOS-mobilenhed.

Vælg visningsinterval for din tidslinje

Sortér og få adgang til tidslinjevisning efter:

Dage (D)
Skifter til et andet interval.
Uger (U)
Skifter til et ugentligt interval.
Måneder (M)
Skifter til et månedligt interval i formatet Måned/Dag.
Kvartaler (K)
Skifter til et kvartalsvist interval med en samlet længde på 4 kvartaler.
År (Å)
Skifter til et årligt interval med en samlet længde på 12 måneder.
Flere år
Skifter til et årligt interval med en samlet længde på 5 år.

Vælg din visningstilstand

Du kan vælge mellem 3 visningstilstande:

• Behagelig: standardvisningen med mere plads mellem kortene.
  • Komprimeret: får kortoplysningerne til at passe tættere sammen med mindre plads mellem dem.
  • Vis kort i skjult visning: fletter kort i en enkelt række for hver kortgruppe.

Tip! Når du vælger en visningstilstand, er det kun visningstilstanden, der ændres, ikke kildedataene.

Få flere oplysninger om andre formateringsmuligheder

Du kan se formateringsmulighederne oven over visningen. Du kan vælge mellem følgende formateringsmuligheder for din tidslinjevisning:

Formatér din tidslinjevisning
  • Fortryd Fortryd
  • Annuller fortryd Annuller fortryd
  • Text overflow Tekstoverløb
  • Text clip Tekstklip

Zoom ind eller ud

1. Vælg zoomprocenten på din computer øverst til højre.
  2. Klik på menupilen .
  3. Vælg den ønskede zoomprocent i rullemenuen.

Vend tilbage til dags dato

Klik på I dag for at gå tilbage til dags dato.

Offentliggør din tidslinjevisning

1. På din computer skal du klikke på Filog derefter Delog derefter Udgiv på nettet.
  2. Vælg at udgive hele regnearket eller de enkelte ark i regnearket.
    • Tip! Du kan også vælge et udgivelsesformat.
  3. Klik på Offentliggør.
  4. Kopiér webadressen, og send filen til en person.

Få flere oplysninger om, hvordan offentliggør filer i Google Docs, Sheets, Slides og Analyse.

Udskriv din tidslinjevisning

1. Gå til Google Sheets på din computer.
  2. På fanen tidslinjevisning skal du vælge Fil og så Udskriv.

Få flere oplysninger om, hvordan du udskriver fra Google Sheets.

Download din tidslinjevisning

Du kan downloade de mest almindelige filtyper.

• Download til webside: På din computer skal du klikke på Fil og derefter Download og derefter Webside.
  • Download til PDF: På din computer skal du klikke på Fil og derefter Download og derefter PDF.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.