Yhteiskäyttäjän seuraaminen Google Slidesissa

Jos olet mukana esityksessä muiden kanssa, voit ottaa esittäjän tai toisen muokkaajan seurannan käyttöön. Kun seuraat yhteiskäyttäjää ja hän siirtyy uuteen diaan, myös sinä siirryt uuteen diaan.

Tärkeää: Voit seurata yhteiskäyttäjää vain Google Slidesin tietokoneversiossa.

Aloita yhteiskäyttäjän seuraaminen

1. Avaa Google Slides ‑esitys tietokoneella.
  2. Aloita yhteiskäyttäjän seuraaminen klikkaamalla hänen avatariaan näytön oikeasta yläkulmasta.

Siirryt samaan diaan, jossa yhteiskäyttäjä on. Jos yhteiskäyttäjä siirtyy toiseen diaan, siirryt automaattisesti perässä.

Vinkki: Seuratun yhteiskäyttäjän avatarin alla näytön oikeassa yläkulmassa näkyy Seurataan-merkki.

Lopeta yhteiskäyttäjän seuraaminen

Voit lopettaa yhteiskäyttäjän seuraamisen klikkaamalla uudelleen hänen avatariaan näytön oikeasta yläkulmasta.

Yhteiskäyttäjän seuranta päättyy myös, jos

• yhteiskäyttäjä päivittää esitystä tai poistuu siitä
  • teet muutoksia esitykseen
  • lisäät kommentin tai muokkaat sitä
  • klikkaat toista diaa
  • siirryt diasarjatilaan
  • avaat versiohistorian.

Yhteiskäyttäjän seuraamiseen liittyviä ongelmia

Et välttämättä voi seurata yhteiskäyttäjää, jos

• hän käyttää ei-tuettua laitetta
  • hän on anonyymi
  • hänellä ei ole esityksen muokkausoikeuksia
  • hän ei ole valinnut diaa.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.