Styr Google-presentasjoner i Google Meet

Styring av Google-presentasjoner i Google Meet er bare tilgjengelig for kvalifiserte jobb- eller skolekontoer, og du er logget på den personlige kontoen din eller en G Suite Basic-konto: . Finn ut mer om jobb- eller skolekontoer.

Logg på jobb- eller skolekontoen din

Styring av lysbilder i Google Meet er bare tilgjengelig for kvalifiserte jobb- eller skolekontoer, og du er ikke logget på. Finn ut mer om jobb- eller skolekontoer.

Logg på jobb- eller skolekontoen din

Hvis du bruker Google Meet på en kvalifisert jobb- eller skolekonto, kan du styre Google Presentasjoner-filer fra Google Meet-videomøter. Du kan også gjøre andre i videomøtet til medforedragsholdere.

Viktig: For å styre Google-presentasjoner i Google Meet-videomøter må du bruke en datamaskin med en Chrome-nettleser.

1. I en Chrome-fane eller et Chrome-vindu åpner du Presentasjoner-filen du vil presentere.
  2. Åpne Google Meet i et annet Chrome-vindu, og bli med i et videomøte.
  3. Nederst på møteskjermen klikker du på Presenter nå og så En fane.
  4. Velg fanen med Presentasjoner-filen, og klikk på Del.
  5. Klikk på Start lysbildefremvisning nederst til høyre på skjermen i Google Meet.
    • Viktig: Du kan bare styre presentasjoner i Google Meet når du er i lysbildefremvisningsmodus.
  6. På kontrollpanelet nederst til høyre på skjermen som presenteres, kan du
    • klikke deg til neste eller forrige lysbilde med pilknappene.
    • gå til et bestemt lysbilde ved å klikke på lysbildenummeret og velge fra listen over lysbilder
    • velge medforedragsholdere
      • Klikk på Legg til en medforedragsholder Add a co-presenter. Deretter klikker du på Mer Mer ved siden av personen du vil velge og så Legg til som medforedragsholder og så Legg til.
    • Åpne et panel for foredragsnotater i Google Meet-videomøtet ved å klikke på Vis foredragsnotater Speaker notes. Hvis du har foredragsnotater åpne, kan du klikke på  Skjul foredragsnotater Speaker notes.
    • åpne linker eller spille av medier som er innebygd i presentasjonen
      • Når du har klikket på medie- og hyperlinkkontroller for Presentasjoner Play, vises en liste over linker og medier for det gjeldende lysbildet.
    • avslutte lysbildefremvisningen ved å klikke på Avslutt lysbildefremvisning .
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.