Slides-esitysten hallinta Google Meetissä

Slides-esitysten hallinta Google Meetissä on käytettävissä vain ehdot täyttävillä työpaikan tai oppilaitoksen tileillä. Olet tällä hetkellä kirjautuneena henkilökohtaisella tilillä tai G Suite Basic ‑tilillä: . Lue lisää työpaikan ja oppilaitoksen tileistä.

Kirjaudu työpaikan tai oppilaitoksen tilille

Slides-esitysten hallinta Google Meetissä on käytettävissä vain ehdot täyttävillä työpaikan tai oppilaitoksen tileillä. Et ole vielä kirjautunut sisään. Lue lisää työpaikan ja oppilaitoksen tileistä.

Kirjaudu työpaikan tai oppilaitoksen tilille

Jos käytät Google Meetiä ehdot täyttävällä työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, voit hallita Google Slides ‑esityksiä Google Meetin videokokouksesta. Voit myös tehdä muista videokokouksen osallistujista apuesittäjiä.

Tärkeää: Jos haluat hallita Google Slides ‑esitystä Google Meetin videokokouksesta, sinun on käytettävä tietokonetta ja Chrome-selainta.

1. Avaa esitettävä Slides-tiedosto Chrome-välilehdellä tai ‑ikkunassa.
  2. Avaa Google Meet toisessa Chrome-ikkunassa ja liity videokokoukseen.
  3. Klikkaa kokousikkunan alareunasta Aloita esitys ja sitten Välilehti.
  4. Valitse Slides-esityksen sisältävä välilehti ja klikkaa Jaa.
  5. Klikkaa Google Meetin näytön oikeasta alakulmasta Aloita diasarja.
    • Tärkeää: Voit hallita esitystä Google Meetissä ainoastaan diasarjatilassa.
  6. Esitettävän näytön oikean alakulman ohjauspaneelista voit
    • siirtyä seuraavaan tai edelliseen diaan nuolinäppäimillä
    • siirtyä tiettyyn diaan klikkaamalla dian numeroa tai valitsemalla dian listalta
    • valita apuesittäjiä
      • (klikkaa Lisää apuesittäjä Add a co-presenter, ja klikkaa sitten apuesittäjäksi valittavan käyttäjän vierestä Lisää Lisää ja sitten Lisää apuesittäjäksi ja sitten Lisää)
    • avata puhujan muistiinpanojen paneelin Google Meet ‐videokokouksessa klikkaamalla Näytä puhujan muistiinpanot Speaker notes – voit myös valita Piilota puhujan muistiinpanot Speaker notes puhujan muistiinpanojen ollessa auki
    • avata linkkejä ja toistaa esitykseen upotettua mediasisältöä
      • (jos klikkaat Slides-mediaa ja hyperlinkkisäätimiä Toista, avautuu lista kyseisen dian linkeistä ja mediasta)
    • päättää diasarjan klikkaamalla Poistu diasarjasta .
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.