Administrer Slides-præsentationer i Google Meet

Styring af Slides i Google Meet er kun tilgængeligt for kvalificerede arbejds- eller skolekonti, og du er logget ind på din personlige konto eller en G Suite Basic-konto: . Få flere oplysninger om arbejds- eller skolekonti.

Log ind på din arbejds- eller skolekonto

Styring af dias i Google Meet er kun tilgængeligt for kvalificerede arbejds- eller skolekonti, og du er ikke logget ind i øjeblikket. Få flere oplysninger om arbejds- eller skolekonti.

Log ind på din arbejds- eller skolekonto

Hvis du bruger Google Meet på en kvalificeret arbejds- eller skolekonto, kan du styre Google Slides-præsentationer fra Google Meet-videomøder. Du kan også gøre andre til præsentationsmedværter i videomødet.

Vigtigt! Hvis du vil styre en Google Slides-præsentation fra et Google Meet-videomøde, skal du bruge en computer med en Chrome-browser.

1. Åbn den Slides-fil, du vil præsentere, i en Chrome-fane eller -vindue.
  2. Åbn Google Meet i et andet Chrome-vindue, og deltag i et videomøde.
  3. Nederst på mødeskærmen skal du klikke på Præsenter nu og derefter En fane.
  4. Vælg fanen med Slides-præsentationen, og klik derefter på Del.
  5. I Google Meet skal du klikke på Start diasshow nederst til højre på skærmen.
    • Vigtigt! Du kan kun administrere en præsentation i Google Meet, når du er i diasshowtilstand.
  6. Kontrolpanelet nederst til højre på den skærm, der præsenteres, giver dig mulighed for at:
    • Klikke på pileknapperne til det næste eller forrige dias.
    • Gå til et bestemt dias ved at klikke på diasnummeret og vælge på diaslisten.
    • Vælg præsentationsværter.
      • Klik på Tilføj en ekstra præsentationsvært Add a co-presenter. Ud for den person, du vil vælge, skal du klikke på Mere Mere og derefter Tilføj som ekstra præsentationsvært og derefter Tilføj.
    • Åbne et panel med talerens noter i Google Meet-videomødet ved at klikke på Vis talerens noter Speaker notes. Hvis du har åbnet talerens note, kan du klikke på Skjul talerens noter Speaker notes.
    • Åbne links eller afspille videoer, der er indlejret i præsentationen.
      • Når du har klikket på Styringselementer til medier og hyperlinks i Slides Spil, vises der en liste over links og medier for det aktuelle dias.
    • Afslutte diasshowet ved at klikke på Afslut diasshow .
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.