Beskytt, skjul og rediger ark

Beskytt ark eller områder

Du må bruke Google Regneark på en datamaskin for å beskytte ark eller områder.

Skjul ark fra visningen

Du kan skjule ark som er gamle eller plassholdere for beregninger som brukes av andre ark.

Å skjule ark er ikke det samme som å beskytte ark. Alle som har redigeringstilgang til regnearket, kan skjule og se disse arkene. Personer med lesetilgang kan ikke se skjulte ark.

Hvis du vil skjule eller slutte å skjule ark, må du bruke Google Regneark på en datamaskin.

Rediger ark

Kopiér ark

Slik kopierer du et ark inne i samme regneark:

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen.
  2. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på arkfanen.
  3. Trykk på Lag kopi. En kopi av arket dukker opp i en ny fane ved siden av det opprinnelige arket. Den har navnet «Kopi av [arknavn]».
Endre rekkefølge på ark

Hvis du vil endre rekkefølgen på arkene i et regneark, drar du arkfanene til de er i den rekkefølgen du ønsker.

Gi nytt navn til ark

Slik endrer du navnet på ark i et regneark:

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen.
  2. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på arkfanen.
  3. Trykk på Gi nytt navn.
  4. Skriv inn det nye navnet, og trykk på OK.
Legg til farger på arkfaner

Hvis du vil legge til farger på arkfanene dine, må du bruke Google Regneark på en datamaskin.

Slett ark
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen.
  2. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på arkfanen.
  3. Trykk på Slett.
  4. Trykk på OK.